Fiske på Horgøien i 2023

Det er to muligheter for laksefiske på Horgøien:

Ukekort:

Ukekort er laksefiske inkl overnatting, infomøte og guiding ved ankomst. Fiskeperiode fra lørdag kl 17.00 til påfølgende lørdag kl 11.00. Oppholdet starter med obligatorisk infomøte for alle fiskere ca kl 16.00. Etterfølges av obligatorisk guiding for nye fiskere før fisket starter.

Overnatting med oppredd seng i boliger på gården/ hytter ved elva. Selvhushold. Fra enkeltpersoner opp til grupper på 7 personer. Grupper på minst 5 personer kan bo i egen bolig i gårdstunet. Vi selger ikke døgnkort. 

På forespørsel sender vi deg oversikt over ledige uker med pris, send mail til: horgoien@online.no

GAVEKORT - GAVEN SOM GARANTERT FALLER I SMAK

Hva med en opplevelsespresang? Fødselsdagsgave? Vi har også gavekort (eksagt pengebeløp/ fiskeperiode) på laksefiske!

Ta kontakt på e-post horgoien@online.no eller tlf +47 41 66 62 40.

Sesongkort:

Du kan fiske hele sesongen fra 1. juni til 31. august. Med sesongkort kan du benytte egen campingvogn/bobil med tilkobling til strøm. Overnatting i egen bil eller eget telt/lavvo er ikke tillatt.  Adgang til servicebygg som har stor stue m/TV, kjøkken m/ oppvaskmaskin, dusj, toalett, vaskemaskin, frysere og internett. Også muligheter for overnatting i bolig på gården el. hytte ved elva.

ALLE SESONGKORT FOR 2023 ER BESATT. VENTELISTE for sesongkort til senere år, men for å komme i betraktning må du ha fisket hos oss på ukekort.  

 

Kart over valdet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beliggenhet:

Horgøien ligger 4 mil sør for Trondheim på Lundamo i Melhus kommune, like nedenfor Gaulfossen. Skiltet avkjøring fra E6 ca 2 km sør for Lundamo sentrum. Gården ligger like ved E6, ca 100 meter nord for Horg kirke. Du finner oss også på Google Maps. 

 

                     

 

Valdet:

Valdet er på tilsammen ca. 2,5 km, fiske både på østsida og på vestsida av elva. God adkomst og parkeringsplass med bil på begge sider. Det er fine stier, for det meste helt flatt terreng med lett tilgjengelighet til elva. Fine vademuligheter, stille og naturskjønne omgivelser. Valdet er veldig godt egnet for fluefiske. Her får du virkelig "ladet batteriene" og koble av fra hverdagens stress og mas.

Fine muligheter for deg/din gruppe å hygge seg med god mat, drikke og bålkos ved elvekanten. Bl.a flere bålpanner, sittegrupper og gapahuker til disposisjon. Også muligheter for din gruppe å avtale en helt spesiell kveld med hvit duk, tallerkener, glass og vinkjøler ved elvekanten.

 

Valdet er alltid blant de beste på "10 på topp lista" for vald i Gaula, og hos oss er det store muligheter for storlaks fra første dag i sesongen. Rekorden for valdet er på godt over 20 kg.

Kanskje nettopp du tar den største laksen neste sesong!

Vi har desinfiseringsstasjon, slik at du kan desinfisere fiskeutstyret her hos oss. Det er nødvendig dersom du har brukt fiskeutstyret i et annet vassdrag inneværende år eller du kommer over grensen fra et annet land.

 

   

                             Valdet fisker godt både på stor og lita elv             

 

   

  17,3 kg på flue                                       

       

 

           

Servicebygget, som ligger like ved elva, har oppholdsrom m/ TV, kjøkken m/ oppvaskmaskin, dusj, toalett, vaskemaskin, frysere og stor terrasse. Tørkemulighet for vadere/sko. Trådløst internett.