Eksklusivt laksefiske i Gaula:

Velkommen til Horgøien Gård, Lundamo

 

     Kontakt: horgoien@online.no / +47 41666240

    

Laksefiske på Horgøien Gård

Her kan du:

  • Fiske laks i Norges beste storlakseelv
  • I et av de aller beste vald i Gaula
  • Veldig godt vald for fluefiske, markfiske er ikke tillatt.
  • Overnatte i bolig på gården/hytte ved elva, oppredd seng
  • Fiske på et stort vald med et begrenset antall kort

Bestill fiskeferien din på Horgøien, et av Gaulas beste fiskevald, som ligger på Lundamo i Melhus kommune. Vi ligger nedstrøms og like nedenfor Gaulfossen, med laks i elva fra sesongstart. Her kan du fiske laks på en strekning av hele 2,5 km. Valdet har lett adkomst, god adkomst med bil flere steder og gode stier i flatt terreng. Her finner du stille, rolige og ikke minst naturskjønne omgivelser for både å nyte fiske og opphold. Kun 30 minutters kjøring fra Trondheim og 60 minutter fra Værnes.

Hos oss kan du fiske på ukebasis eller du kan kjøpe sesongkort hvor du kan fiske hele fiskesesongen fra 1. juni til 31. august. Du kan overnatte i bolig på gården eller hytte ved elva, begge steder med oppredd seng og fullt utstyrt for selvhushold. For sesongkort: muligheter for egen campingvogn/bil med tilgang til strøm på campingplassen. Strøm- og vannposter på campingplassen ble totalrenovert høst -16. 

Valdet er veldig godt tilrettelagt med mange sitteplasser, bord og benker, flere gapahuk, grillpanner/bålplasser og 1 grillhytte. Et gapahuk med langbord og kjøleskap. Vi ordner også med ved til bålplassene, slik at du kan grille måltidet ditt ved elvekanten. Eller bare kose deg med den stemningen et bål gir sammen med utsikten over elva.

Når du passerer jernbanelinjen på Horgøien Gård og får servert vår spesialitet "Lakse-vafler", vil du føle roen og "lade batteriene".  Her kjenner du at du befinner deg i en stressfri sone!     

 

                    

 

 

SE VÅR SISTE FILM:

 

 

Horgøien fra lufta

 

Film om Horgøien

 

Bilder fra tidligere:

 

 

                 

Denne flotte laksen har Erik donert til oss på Horgøien for avstøpning. Fisken ble innlevert til Schankes Trofedesign og kan ses i vårt servicebygg.

En stor takk til Erik for dette.

  

Se vår bildepresentasjon her   

Sjekk vannføring i Gaulfossen her. Tidspunktet er oppgitt i GMT slik at det må legges til en time for riktig klokkeslett på sommeren.

Horgøien rundt med ATV:

  • Fra østsiden/gårdsiden her
  • Fra vestsiden sees her

 

                                                            

 

Besøk oss på                      

                                                                        

                   Facebook                                                         Instagram 

  "Horgøien Gård, laksefiske i Gaula"                     "horgoien_gaula"